Grillkolbász készítésnél,mint mindennél legfontosabb az alapanyag.
Saját tenyésztésű,családi gazdaságunkban a legnagyobb odafigyelés mellett nevelkedett, GMO mentes takarmánnyal etetett sertéshús az alapanyag.Gondosan válogatott kiváló minőségű sertéshús és szalonna keverékéből készül.
Lágy fűszerezés: őrölt magyar fűszerpaprika,asztali só, fokhagyma és kolloid malomban
frissen őrölt feketebors és kömény. Hagyományos, egyszerű eljárás,tradícionális recept alapján készítjük, kézműves termék. Juhbélbe töltjük,hogy még finomabb legyen.
Elkészítés: serpenyőben sütve pár perc alatt kész, air fryer-ben 180 fokon 15 perc, de grillezve a legfinomabb.
Termékeinket a minőség biztosítása érdekében mindig frissen, vákuum csomagolva szállítjuk. Egy csomag körülbelül 0,4 kg tömegű (5 szál).