Termékjellemzők:
-
Súly: kb. 15 kg (egész, nyers malac)
-
Méret: elfér egy 40×70 cm alapterületű, 25 cm magas sütőben
-
Elkészítés: nyárson, grillen, kemencében vagy sütőben
-
Származás: magyar termelőktől, frissen előkészítve
-
Tárolás: +2 – +5 °C között hűtve, vagy -18 °C-on fagyasztva
Tipp az elkészítéshez:
-
Fűszerezd fokhagymával, rozmaringgal és durva tengeri sóval, majd lassan, egyenletes hőn süsd, hogy bőre ropogósra piruljon, húsa pedig omlós maradjon.
-
Ha nyárson sütöd, kb. 3–4 óra alatt tökéletesre készül.
-
Darabolva, háztartási sütőben is kiváló.
Ideális alkalmak:
Szilveszteri vacsora • Családi összejövetelek • Kerti partik • Gasztroesemények • Hagyományőrző lakomák
MIÉRT A MI HÚSAINKBÓL VÁLASSZ?
Saját tenyésztésű sertésekből,születésüktől odafigyelünk etetésükre,stresszmentes nevelésükre,hogy a legjobb minőségű húst tudjuk Neked szállítani.GMO mentes takarmányt kapnak a megfelelő vitamin bevitel mellett. A házi nevelésből adódóan, az általunk előállított húsok állaga és szerkezete különösen természetes.
MITŐL LESZ A BŐRÖS HÚSAINK ÍZE MÁS?
Vágáskor a szőrt hagyományos pörzsöléssel távolítjuk el,ez adja az igazi házi ízt a bőrös húsoknak,körömnek,szalonnáinknak.
MÉG MIBEN SEGÍTÜNK NEKED?
A tőlünk rendelt húsokat kérheted kockázva,szelve vagy darálva,csonttal vagy anélkül,bármilyen kiszerelésben.Így időt tudsz spórolni és személyre szabhatod megrendelésedet az igényeidnek megfelelően!

