Szállítás 30.000 Ft felett ingyenes!

BBQ Tarja

Új termék!!!

Készülj fel a tökéletes BBQ élményre ezzel a gondosan előkészített, egész sertéstarjával! A BBQ Tarja kifejezetten BBQ sütéshez lett formázva – ideális választás low & slow sütéshez, füstöléshez vagy akár grillre is. A hús kiváló minőségű, szaftos és szépen erezett, így a lassú sütés során csodálatosan porhanyósra és ízletesre készíthető.

A tarja előkészítése során eltávolítottuk a felesleges inakat és szabályos formára igazítottuk, hogy egyenletesen süljön, és még könnyebb legyen vele dolgozni – legyen szó otthoni BBQ-ról vagy profi versenysütésről.

A magas minőség biztosítása érdekében mindig frissen, és vákuum csomagolva szállítjuk termékeinket. Egy csomag körülbelül 2,4 kg tömegű.

A végső ár a termék végső tömegétől függ, ezért eltérhet az itt feltüntetett értéktől. A kg-ra vetített ár a mérvadó.


7 152 Ft
2 980 Ft / 1 kg
Házi Garancia
Házi Garancia
Természetes alapanyagok
Természetes alapanyagok
Családi vállalkozás
Családi vállalkozás

Főbb jellemzők:

  • Egész sertéstarja, formázva BBQ sütéshez

  • Kiválóan alkalmas füstölésre, low & slow sütésre

  • Szaftos, ízletes húsrész – ideális pulled pork vagy steak szeletek készítéséhez

  • Egyenletes forma a tökéletes hőeloszlásért

  • Vákuumcsomagolt a frissesség megőrzéséért

Tipp: Fűszerezd be kedvenc BBQ ruboddal, hagyd pihenni pár órát, majd süsd alacsony hőfokon 6–8 órán át, míg omlósra nem puhul – garantáltan a vendégek kedvence lesz!

Súly: ~2–2,6 kg (húsdarabonként változhat)
Származás: Magyarország

Kezdd a BBQ-t a legjobb alapanyaggal – válaszd a BBQ Tarját, és emeld új szintre a sütés élményét!

Mi is az a BBQ?

A BBQ, vagy teljes nevén barbecue, egy lassú tűzön, alacsony hőmérsékleten, gyakran füstön történő hús- (vagy zöldség-) sütési technika, amely az Egyesült Államok déli államaiból indult világhódító útjára. Mára a BBQ nem csupán egy konyhai eljárás, hanem valódi gasztronómiai kultúra és közösségi élmény.

A BBQ lényege

A barbecue lényege a lassú sütés (low & slow). Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy a hús szerkezete lebomoljon, megpuhuljon, és közben átvegye a füst és a fűszerek ízét. A leggyakrabban használt húsrészek a sertéslapocka (pl. Boston Butt), oldalas, marhaszegy (brisket) és csirkeszárny.

BBQ és füstölés

A BBQ gyakran együtt jár a füstöléssel – különböző fafajták, például bükk, tölgy, hickory vagy almafa használata egyedi aromát kölcsönöz a húsnak. A fa kiválasztása nagyban befolyásolja az elkészült étel ízprofilját.

BBQ stílusok a világban

  • Amerikai BBQ – különösen népszerű Texasban, a Carolinákban, Memphisben és Kansas City-ben. Mindegyik régiónak megvan a maga húsfajtája, szósza és fűszerezése.

  • Argentin asado – faszénen vagy nyílt tűzön sütött húsok, egyszerű sózással.

  • Koreai BBQ – kisebb húsdarabokat sütnek asztali grillen, gyakran pácolva, gyorsan.

  • Magyar BBQ – egyre népszerűbb a hazai gasztronómiában is, különösen fesztiválokon és street food helyeken.

MIÉRT A MI HÚSAINKBÓL VÁLASSZ?

Saját tenyésztésű sertésekből,születésüktől odafigyelünk etetésükre,stresszmentes nevelésükre,hogy a legjobb minőségű húst tudjuk Neked szállítani.GMO mentes takarmányt kapnak a megfelelő vitamin bevitel mellett. A házi nevelésből adódóan, az általunk előállított húsok állaga és szerkezete különösen természetes.

MITŐL LESZ A BŐRÖS HÚSAINK ÍZE MÁS?

Vágáskor a szőrt hagyományos pörzsöléssel távolítjuk el,ez adja az igazi házi ízt a bőrös húsoknak,körömnek,szalonnáinknak.

MÉG MIBEN SEGÍTÜNK NEKED?

A tőlünk rendelt húsokat kérheted kockázva,szelve vagy darálva,csonttal vagy anélkül,bármilyen kiszerelésben.Így időt tudsz spórolni és személyre szabhatod megrendelésedet az igényeidnek megfelelően!